Ondernemers zamelen €10.051 in voor goede doelen tijdens seminar Nicolas De Bruyn Business Academy

In een indrukwekkende 24 uur hebben ondernemers tijdens een seminar bij de Nicolas De Bruyn Business Academy maar liefst 10.051 euro ingezameld voor diverse goede doelen. Het evenement, geleid door de Ninovieter Nicolas De Bruyn, heeft als doel zelfstandigen te helpen om hun bedrijf te laten groeien terwijl ze een positieve impact maken op de samenleving.

Nicolas De Bruyn staat aan de wieg van Business Academy die in Ophasselt. Nicolas De Bruyn nam samen met zijn echtgenote Sarah aan The sky is the limit op Play 4.

Het winnend team

KarmaTeam
Tijdens het seminar kregen de deelnemers de opdracht om in teams van acht zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel naar keuze. In totaal werden er zeven teams gevormd, elk met een eigen doelstelling. De doelen waren divers en vertegenwoordigen verschillende maatschappelijke noden.

‘Elk team kreeg de uitdaging om binnen 24 uur hun contacten aan te spreken om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor hun gekozen goede doel’, legt Nicolas De Bruyn uit. Het team dat het meest succesvol was, haalde 4.500 euro op voor het KarmaTeam in Diest. Dit team bestaat uit enthousiaste leerlingen van de derde graad van de Katholieke Scholen Diest. Ze zamelen geld in voor een school in Zimbabwe. Lotte Engelen, Personal Assistent van de Nicolas, zal deze zomer kennismaken met het project in Zimbabwe.

‘Het was een emotionele en leerrijke ervaring waarbij de ondernemers belangrijke lessen leerden. Eén daarvan is dat een goed bedrijf de maatschappij beter maakt. Ik ben oprecht fier op wat deze groep ondernemers hebben bereikt binnen de vierentwintig uur’, reflecteert Nicolas De Bruyn.

Het seminar bij de Nicolas De Bruyn Business Academy bleek een groot succes te zijn, waarbij niet alleen waardevolle fondsen werden opgehaald, maar ook ondernemers werden geïnspireerd om met hun bedrijven een positieve impact te maken op de wereld.