Alleen maar goed nieuws bij KVV Windeke: negen op negen

Moedig KVV aan in Smetlede

Tegen ESA Bottelare B alweer drie belangrijke punten voor KVV Windeke. De groep is klaar om een grote rol te spelen in 4 de provinciale D. Negen op negen, na zeges tegen Serskamp – Schellebelle (7 – 2), Gijzel – Oosterzele (0 – 5) en Bottelare (3 – 0). Het is echt genieten in Windeke. Dat bewijzen de cijfers, al 15 keer gescoord, slechts 2 tegendoelpunten geïncasseerd. Om maar aan te geven, hoe groot momenteel het overwicht is van KVV Windeke. KVV aan de leiding. Het is echt genieten.
De Windo’s hebben momenteel snelheid, techniek en kracht en brains. Het lukt momenteel goed om te scoren.
Maar KVV moet nu ook in Smetlede (zaterdagavond, aftrap om 19 u) efficiënt voetballen. En mag Smetlede B (11 de, 3 p.) zeker niet onderschatten. Maar met een enorme dosis zelfvertrouwen stappen de Windo’s zaterdagavond richting Smetlede.
Tegen ESA Bottelare B startte KVV Windeke met Arno Vanderstraeten, Jochen Ryckbosch, Guillaume Van Cauwenberghe, Angelo Legon, Quinten Wartel, Sven De Landtheer, Delano Lenaert, Maxim Nevejans, Emile Buyl, Junior Callebaut, Lorenzo De L’Auvre, het elftal liet de machine opnieuw warm draaien, finaal 3 – 0, de derde zege op rij voelde lekker aan. De wisselspelers waren Sybe De Smet, Jonas Hofkens, Elias Veciana Gramunt en Bernd Goessens. De Windo’s konden al twee keer de nul houden tegen Gijzel – Oosterzele en Bottelare. Dat belooft. In Windeke wordt hard gewerkt om de KVV – identiteit opnieuw tot stand te brengen. Wat een mooie tijden waren het toen de Windo’s een aantal jaren geleden in tweede provinciale een dominante belangrijke rol speelde, Windeke bruiste. Hopelijk trekken meer en meer mensen in de komende thuiswedstrijden naar het terrein van KVV Windeke om er zich te vermaken en om er een leuk potje voetbal te zien. Opnieuw het voetbal laten ademen van weleer. De Windo’s hebben alleszins een puike start genomen in de nieuwe voetbalcompetitie 2024 – 2025. Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer doorgaan. Met die ingesteldheid, de vierde zege op rij boeken in Smetlede. Twaalf op twaalf. Duimen maar.  Op zaterdag 21 september (18 u 30 – 20 u 30) en op zondag 22 september (11 u 30 – 14 u) organiseert KVV Windeke een eetfestijn in GC De Kluize, Sportstraat 3 in Scheldewindeke. Er worden steak à l’os, zalm, vispannetje, stoofvlees en balletjes in tomatensaus, telkens met groentjes en frietjes geserveerd. Kaarten verkrijgbaar bij de spelers, bestuur of via bestuur@kvvwindeke.be.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).