![](https://www.nuus.be/wp-content/uploads/2019/01/DDL-markant-12.jpg)
Alle deelnemers worden extra in de watten gelegd met een hoogstaand culinair menu. Na het aperitief (cava, vergezeld van hapjes en een soepje) kan je aanschuiven aan het voorgerechtenbuffet (zalmfilet, Zeeuwse oesters, tomaat gevuld met grijze garnalen, vitello tonato, Caesar salade, wildpastei met confit, salad bar, gefarceerd eitje en broodjes). Daarna worden Filet Mignon van Limousinrund met champignonsaus, raapjes, spruiten, pompoencrème en amandelkroketten geserveerd. Er wordt afgerond met een dessert (Bomb é van cassis met nougatijs) en koffie of thee met versnaperingen. Zeg zelf, het wordt heerlijk tafelen in Agathea Landskouter. En mooi meegenomen, witte en rode wijn aan tafel zijn inbegrepen. Niet-vleeseters en allergie ën melden bij de inschrijving. De mega goede DJ Henk fleurt het Markant — nieuwjaarsfeest op. Als één grote Markant-familie klinken op het nieuwe jaar, en zo met zijn allen aan de feesttafels aanzitten. Ideaal om de vriendschapsbanden te versterken, de goede sfeer in de vereniging nog maar eens aan te zwengelen.
Deelnemen kost 70 euro, Markant-leden en partners betalen 60 euro. Graag reserveren voor 20 januari bij Marianne Bombeke , blondeel-bombeke@telenet.be, 09 / 362 94 28. Betaal voor 20 januari op rekening Markant Oosterzele, BE93 8804 4487 3167. Reporter 17