Nieuw voorZwalm-gemeenteraadslid Greet Van Herpe legde de eed af in Zwalm

Sabine Meerschaut verlaat Zwalm

 

Sabine Meerschaut verlaat Zwalm (voor een nieuwe woonst in Eine) en dus ook de Zwalmse   gemeenteraad waar ze voor verkozen werd in oktober 2018. Bruno Tuybens: “Dank aan deze waardevolle voorZwalm- gemeentelijke vertegenwoordiger, zeker de vertegenwoordigster van het oudere en het iets meer kwetsbare gedeelte van onze bevolking, gezien haar professionele werk als zorgverpleegkundige. Dankjewel Sabine, we gaan je erg missen. Uiteraard hoorde er een passend afscheidswoordje en een mooie ruiker bloemen bij onder applaus van de aanwezigen.”

Opvolging is verzekerd

Bruno Tuybens: “Greet Van Herpe is Sabine’s opvolgster, ook een loyale dame die een sterk verkiezingsresultaat behaalde. Greet stoomt de 18-jarigen klaar voor de latere studies in wiskunde, en dat in het Don Bosco Instituut van Zwijnaarde—Gent. Bovendien is Greet zeer actief als vrijwilligster in o.m. het bestuur van de Gezinsbond.
Greet legde vorige donderdag de eed af als gemeenteraadslid in handen van de gemeenteraadsvoorzitter Tom Aelbrecht. We kijken uit naar een verdere goede samenwerking binnen onze meerderheidsfractie!”