Quizploeg ‘De Orvalisten’ schenkt 1.200 euro aan Lichtpunt Zottegem

De Zottegemse quizploeg ‘De Orvalisten’ heeft een 1.200 euro geschonken aan Lichtpunt Zottegem. Het gaat om de opbrengst van hun eigen quizavond.

Op 18 oktober van dit jaar organiseerde ‘De Orvalisten’ een eigen quizavond. Met meer dan 40 deelnemende ploegen zat het Ontmoetingscentrum in Velzeke tot de nok gevuld. De deelnemers beleefden een aangename en gevarieerde quizavond w aar de Djamolidine Abdoujaparov Fanclub uiteindelijk aan het langste eind trok. En alhoewel het aantal deelnemers ging niemand met lege handen naar huis.

“We zouden graag onze gulle sponsors en vrijwilligers willen bedanken voor hun steun en inzet”, lieten de Orvalisten optekenen, “Zonder hen was het niet mogelijk geweest om er zo’n succes van te maken”.

De opbrengst van €1.200 besloot de quizploeg te schenken aan lokale vzw Lichtpunt, die zetten zich in voor kansarmen in Zottegem door het bedelen van voedselpakketten. Dit gebeurde op het podium van Egmonts winterdorp afgelopen donderdag, helemaal in de kerstgedachte.

“Een tweede editie ligt nog niet vast, maar er zijn al idee ën”, besluiten Orvalisten Bjarne, Evert, Jan, Sven en Tom