Proef de ‘speciallekes’ van Open Vld plus bij je thuis

Op zaterdag 19 en zondag 20 september organiseert Open Vld plus Oosterzele haar jaarlijks eetfestijn. ‘Gelet op de veiligheidsvoorschriften, krijgt de editie van dit jaar een Corona-sausje, de maaltijden worden tot bij je thuis gebracht’, klinkt het bij het bestuur van Open Vld plus Oosterzele, die er een erezaak van maakt dat je in uw eigen gezellige thuishaven lekker gaat kunnen tafelen. Er worden zalm met Oostends visserssausje en puree, varkenshaasje of beenhesp met krielaardappelen en verse groenten geserveerd. De kinderen smullen balletjes in tomatensaus met puree. Proef de speciallekes van Open Vld plus Oosterzele. Maak uw keuze. De maaltijden worden geleverd op zaterdag 19 september tussen 16 u en 18 u en op zondag 20 september tussen 10 u en 12 u. (Reporter 17).
Bestellen kan online én bij alle bestuursleden en mandatarissen en bij voorzitter en secretaris. Online via https://www.openvldplusoosterzele.be/blog/eetfestijn-bij-u-thuis-op-19-en-20-september/ ,voorzitter Guy De Smet: 0472/81 03 47, secretaris Kris Van der Eecken: 0475/91 37 68 — kris.vandereecken@skynet.be. Bij bestellingen online krijgt u nadien bevestigingsmail én het rekeningnummer waarop u kan betalen. Geef in uw bestelling via mail aan a) of u kiest voor levering op zaterdag 19 september OF zondag 20 september, b) adres waar af te leveren, c) keuze van je bestelling. Blauwe aperitief: 1/2 liter   (10 €), 1 liter (18 €), varkenshaasje met krielaardappelen en groentjes (17 €), keuze saus: champignon of pepersaus, aantal personen, beenhesp met krielaardappelen en groentjes ( 17 €), keuze saus: champignon of Provençaalse saus, aantal personen, zalm met puree en Oostends visserssausje (17 €) aantal personen. Balletjes in de tomatensaus met puree (9 €), aantal kinderen. Open Vld plus Oosterzele zal de smaakpapillen verwennen. Een aanrader voor alle levensgenieters, lekkerbekken.
Info:   voorzitter Guy De Smet: 0472/81 03 47,   secretaris Kris Van der Eecken: 0475/91 37 68 — kris.vandereecken@skynet.be.           Reporter 17