Veel spijt, maar ’t Meibloempje annuleert 2022-voorstellingen

Het bestuur van de populaire toneelvereniging K.K.V.T. ’t Meibloempje uit Velzeke stak eind 2021 de koppen bij elkaar om een moeilijke beslissing te nemen m.b.t. het toneelseizoen 2022.

“De goesting om toneel te spelen was bij onze spelers eind november zéér groot en we hadden ook al een prachtig stuk gekozen om te spelen. Maar de aanslepende coronapandemie en de bijhorende maatregelen zorgden voor heel veel vraagtekens én lieten het niet toe om ons degelijk voor te bereiden op de komende toneelproductie. Tot mijn grote spijt hadden we dus geen andere keuze dan de voorstellingen van februari – maart 2022 te annuleren”, vertelt voorzitter Sven Mornie.

“Ik wil wel eindigen met een positieve noot. We zijn namelijk volop bezig met de voorbereidingen van ons feestjaar 2024 waarin onze toneelvereniging haar 100-jarig bestaan zal vieren en hopelijk zijn we dan verlost van alle coronaperikelen. Het bestuur van K.K.V.T. ’t Meibloempje wenst iedereen én in het bijzonder alle toneelliefhebbers, een gelukkig maar vooral een gezond 2022! Hoopvol de “toneel”-toekomst tegemoet!”

Meer info?

Facebookpagina KKVT ’t Meibloemje