Lopen voor Lyme: wie helpt Tiana met haar strijd tegen de ziekte van Lyme?

De ziekte van Lyme is een infectie die veroorzaakt wordt door de Borrelia-bacterie. Tiana Ghijs lijdt aan deze ziekte en wij willen samen met haar een warme oproep richten om haar te steunen.

Tiana: “Ik ben al sinds 2019 ziek en blijkt dat ik de ziekte van Lyme heb, deze ziekte is nog te weinig gekend waardoor ik in de reguliere zorg niet geholpen kan worden.

De specialisten hierin zijn heel schaars, hun werk wordt niet erkend dus de onderzoeken en behandelingen worden niet terugbetaald.

Ik neem deel aan de sponsorloop ‘Lopen voor Lyme’ waarbij ik als patiënt een team van 20 lopers mag inschrijven die voor mij op zoek gaan naar sponsors en zo geld inzamelen.

De inschrijvingen starten vanaf 22/01 en lopen tot half februari. Het geld kan ingezameld worden vanaf 22/01 tot 30/04 en de loop zelf gaat door op 9/04.

Ik ben dus zowel op zoek naar mensen die in mijn team willen lopen, als bedrijven of organisaties die mijn team willen sponseren.

Door deel te nemen aan Lopen voor Lyme hoop ik niet alleen mijn behandeling te kunnen betalen maar hoop ik ook dat er meer bekendheid komt over de ziekte. Mijn leven staat nu al bijna 3 jaar on hold door deze ziekte. Ik ben 25 en zou in de fleur van mijn leven moeten zijn, een toekomst moeten opbouwen, maar helaas ben ik hier niet toe in staat”.

Wij van NUUS Herzele willen Tiana dan ook heel graag een warm hart onder de riem steken en haar zoveel mogelijk te steunen om deze moeilijke periode door te komen.

Voor inschrijvingen in het loopteam of andere hulp kan je terecht bij Tiana: tiana.ghijs@gmail.com