Take away-eetfestijn bij Vrije Kunstkring Zottegem

Na de corona-onderbreking van vorig jaar (in 2020 kon deze activiteit wel nog net doorgaan) nodigen bestuur en leden van de Vrije Kunstkring binnenkort weer uit voor het jaarlijks eetfestijn van deze Zottegemse koninklijke harmonie. Omdat bij de voorbereidingen voor de organisatie hiervan nog niet helemaal duidelijk was welke versoepelingen qua coronamaatregelen zouden doorgevoerd worden, werd binnen de Vrije Kunstkring beslist om – voor alle zekerheid en corona-veiligheidshalve – toch nog te kiezen voor een eetfestijn met take away-formule.

Hiervoor wordt met alle sympathisanten afspraak gemaakt op zondag 13 maart in het Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg. Het menu laat kiezen tussen zalm op Normandische wijze (17 euro), varkenshaasje met champignonsaus (16 euro) of ossentong in madeirasaus (16 euro), telkens met kroketten en een slaatje. Een kinderportie kost 10 euro. Er is ook vegetarische lasagne verkrijgbaar (15 euro). Als dessert wordt chocolademousse of een stuk gebak met fruit voorzien (beide 2,50 euro). Een fles aangepaste witte of rode wijn kost 15 euro, een fles cava 18 euro. Bestellen kan bij de muzikanten, door middel van een e-mail naar vrijekunstkring@gmail.com of telefonisch via 0471 33 46 42. De bestellingen kunnen dan op zondag 13 maart tussen 10u30 en 13u30 afgehaald worden in het OC Strijpen, waar ook een aperobar zal ingericht worden.

De daaropvolgende activiteit waarvoor de Vrije Kunstkring afspraak maakt, is het jaarlijkse Lenteconcert op zaterdag 30 april om 20 uur. Dit zal dan – na twee jaar onderbreking – aan zijn elfde editie toe zijn en opnieuw plaatsvinden in de dekenale kerk aan de Markt (later meer info hierover).