Con Animo stoomt zich klaar voor Lenteconcert

Avond vol hemelse muziek

Nieuwe lente. Nieuw concert. Met duivels genoegen nodigt de Oosterzeelse Harmonie Con Animo je van harte uit voor hun gloednieuw Lenteconcert. GC De Kluize Scheldewindeke wordt op zaterdag 26 maart de place to be. Tickets (14 euro) via 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.
De harmonie Con Animo heeft hard gerepeteerd en staat te popelen om zaterdagavond vanaf 20 u het Lenteconcert op gang te trappen. De pandemie gooide (te) lange tijd roet in het eten, maar op 26 maart is het namelijk terug zover en geeft Con Animo voor de muziekliefhebbers graag het beste van zichzelf. De harmonie heeft er hard naar toegeleefd, de goesting is enorm. Con Animo liet de laatste weken niets aan het toeval over, alles staat in het teken van het Lenteconcert, de inspanningen gaan een hemels concert opleveren. Je krijgt een concert met mooie ‘visuals’ en verrassingen te zien. Er heerst een gezonde stress, de verwachtingen liggen hoog.
‘Het zou ons erg blij maken om u op deze concertavond te kunnen verwelkomen’, luidt het devies van voorzitter Pieter Vermassen, het bestuur en de muzikanten van Con Animo. Wat hebben ze een groot hart voor de muziekvereniging. Heb je het altijd uitgesteld om naar het Lenteconcert van Con Animo te gaan? Dan kan je dat nu rechtzetten. De Oosterzeelse harmonie brengt op 26 maart een gevarieerd programma. We kijken er met zijn allen naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe Lenteconcert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan waar ze in excelleren, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. In perfecte harmonie. Dit concert mag je gewoon niet missen. Een perfecte uitstap voor het ganse gezin voor een veelbelovende lenteavond. Kom kennis maken met de hemelse muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, familie, vrienden, kennissen,…in de theaterzaal van de akoestische Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize. Zeker weten, Con Animo palmt de zaal in. Con Animo blijft staan voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral…veel goesting. Smul mee van het Lenteconcert 2022. Iedereen is van harte welkom. Het concert start om 20 u, vooraf (vanaf 19 u) kan je genieten van een gratis receptie. Het concert wordt gedirigeerd door maestro Bart Van Der Strieckt en gepresenteerd door Katrien Haenebalcke.
Wat krijgt je als je onze bloedeigen Koninklijke Muziekvereniging Con Animo op de scene zet? Een meeslepend, beklijvend concert. (mvdv, foto’s ddl)