Merelbeke: Laat jongeren met een beperking schitteren!

IK STEUN JONGEREN MET EEN BEPERKING

Er zijn nog steeds te weinig acteurs en theatermakers die een rolmodel zijn voor jongeren met een beperking. Deze jongeren worden op school ook te weinig uitgedaagd om zich artistiek en via taal te uiten. Jammer, want taal en expressie zijn een sterk middel om hun talent en identiteit te versterken.
Hier wil ons huisgezelschap “Het Scheldeoffensief” verandering in brengen en we rekenen op jullie steun.

In het sociaal-artistiek project  “Brutaal Frontaal” daagt theatermaker Frank Dierens  en zangcoach Ilse Duyck, jongeren met een beperking uit om te experimenteren met taal, ritmiek en muziek. Zij worden begeleid door professionele muzikanten. Het resultaat is te zien bij De Vieze Gasten in Gent en op het Cirque Plus Festival in Brugge.

Steun dit project en help deze jongeren hun droom waar te maken. Dit project is een samenwerking van Het Scheldeoffensief met BuSO Sint-Gregorius, bij’De Vieze Gasten, KASK & Conservatorium Gent Educatieve master muziek & drama, Muziekmozaïek Folk & Jazz en Cultuurhuis Merelbeke. Met de steun van Stad Gent, Muziekmozaïek en Streekfonds Oost-Vlaanderen.

Doe je gift via Streekfonds Oost-Vlaanderen met fiscaal attest vanaf 40 euro en deel dit prachtige project via sociale media. Bedankt!