Zottegem: speciale verkeersregelingen

STRIJPEN: ZOMERBAR

Ter gelegenheid van deze zomervakantie wordt het gedeelte van de Beislovenstraat tussen het Kasteelpad en de doorsteek naar de Kleine Lage in Strijpen iedere dag van 10 tot 20 uur ingericht als speelstraat en afgesloten voor het verkeer. Op vrijdag 26 augustus zal deze maatregel uitgebreid worden van 20 uur tot middernacht omwille van een Zomerbar die er dan door het plaatselijke buurtcomité georganiseerd wordt.

BIJLOKE: BUURTFEEST

Omwille van een buurtfeest in de Abeelstraat in de wijk Bijloke op vrijdag 26 augustus zal er die dag van 8 uur ’s morgens tot 01 uur ’s nachts in deze straat alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn (afgesloten door middel van nadars). In de omgeving van de activiteit zal er geen verkeer mogen en tevens parkeerverbod zijn.

STRIJPEN: VESPATREFFEN

Op zondag 28 augustus organiseert Vespaclub Zottegem voor de tweede keer een eigen Vespatreffen, dat ook opgenomen is in de nationale toerkalender van VC Belgium. Op het programma staat de 2e Romeo’kes-rit, bestaande uit twee lussen van ca. 50 km doorheen de Vlaamse Ardennen met start (tussen 8 en 11u30), tussenstop en aankomst aan de lokalen van Chiro Strijpen. Naar aanleiding van dit Vespatreffen zijn geen speciale verkeersmaatregelen voorzien maar zal ter hoogte van voornoemde locatie aan de Sint-Andriessteenweg met meer verkeersdrukte rekening moeten gehouden worden.