Nieuwe directie in BS De Zonnewijzer in Munkzwalm

Alle scholen zijn volop aan de slag met de laatste voorbereidingen op het nieuwe schooljaar. Ook in Basisschool De Zonnewijzer in Zwalm kijken ze vol spanning uit naar het nieuwe schooljaar.

Stijn Haegeman, kersvers directeur, neemt er het roer over en is zijn voltallig team bijzonder dankbaar voor de geleverde inspanningen tijdens de voorbereidingen op het nieuwe schooljaar.

“Op zaterdag 20 augustus hielden we onze jaarlijkse klusjesdag. Het voltallige team en geëngageerde ouders en sympathisanten staken de handen uit de mouwen om ons groene en open schooldomein volledig klaar te maken voor de start van het nieuwe schooljaar. Sporthokken werden opgeruimd, hagen werden gesnoeid, de kleuterspeelplaats werd opgefleurd en nog zoveel meer.” licht directeur Stijn Haegeman toe.

Op 1 september ontvangen we onze ouders hartelijk met een overheerlijke tas koffie en onze leerlingen met een lekkere tas chocomelk. Samen klinken we op een onvergetelijk schooljaar. Samen maken we school op BS De Zonnewijzer Zwalm.