Afgelast: Picade-rommelmarkt in Erwetegem

UPDATE

Naar aanleiding van strubbelingen tussen de organisatie en buurtbewoners werd de Picade-rommelmarkt van zondag 11 september in Erwetegem afgelast. Onderstaand NUUS-artikel was gebaseerd op de officiële beslissing van het schepencollege in Zottegem maar die werd alsnog geweerd. 

Op zondag 11 september van 8 tot 18 uur vindt in de Picarrenstraat, Campagnestraat en A. De Clercqstraat in Erwetegem de zgn. Picade-rommelmarkt plaats. Naast tientallen andere standhouders zullen ook bewoners van die straten tweedehandsgoederen en allerlei curiosa te koop aanbieden. Er zal tevens gelegenheid zijn voor een drankje en een hapje.

Naar aanleiding van deze activiteit zal er met het oog op de inrichting van de ‘marktzone’ reeds vanaf 5 uur ’s ochtends in voornoemde drie straten langs weerskanten een parkeerverbod van toepassing zijn. Ook zal in geen enkele richting verkeer toegelaten zijn (tenzij tijdelijk voor de standhouders bij aankomst). De Picarrenstraat zal afgesloten worden ter hoogte van het kruispunt met de Groenstraat. Deze verkeermaatregelen gelden tot 20 uur.