Opendeur bij de alpaca’s op de Berendries (24-25 september)

Volgend weekend (24-25 september) zijn er opendeurdagen bij Ecosnooze in Brakel-Michelbeke op de flanken van de Berendries. 

Programma

Zaterdag 24 september

10u Deuren open

11u DOOPFEEST : Marijn Devalck komt àlle alpaca babies dopen !

11.45u Mother Drum Shantum https://www.shantum.net & Sufi Dansers Niya https://www.niya.be

12u Modeshow : de nieuwe collectie INTI FAIR TRADE KNITWEAR (handgemaakte alpacawollen kledij !) https://www.intiknitwear.com

 

Vanaf 12.15u tot 16u :

Voor de kids : Eco Snooze Tekenwedstrijd, leren vilten met alpacawol, leren natuurmasker maken, alles te weten komen over de bijen en natuurlijk de alpaca’s en de mini-paardjes ontmoeten !

Tussendoor kan je een natuurwandeling maken met onze natuurgids, alles te weten komen over de geneeskracht van kruiden en planten, de teelt van de Shii-takes bewonderen, alle alpacawollen producten leren kennen, kennis maken met Viviane Van Dyck https://vivianevandyck.com en haar boek “Vegans are better Lovers” : boekvoorstelling op zaterdag om 16u !

 

14u of 14.30u Tweede Modeshow

15-16u Meezingen met Conny & Saskia van Klanklichaam https://www.klanklichaam.be   : zàlig ! (ook super voor de kids !)

16u : Boekvoorstelling “Vegans are better Lovers”

 

 

Zondag 25 september

10u Deuren open

11u DANSDEMO DDS Zottegem https://www.de-dansstudio.be

11.15u Mother Drum Shantum & Sufi Dansers Niya

11.30u Modeshow

 

Vanaf 12u :

Voor de kids : Eco Snooze Tekenwedstrijd, leren vilten met alpacawol, leren natuurmasker maken, alles te weten komen over de bijen, animatie met natuurgids op speelse wijze en natuurlijk de alpaca’s en de mini-paardjes ontmoeten !

Tussendoor kan je een natuurwandeling maken met onze natuurgids, alles te weten komen over de geneeskracht van kruiden en planten, de teelt van de Shii-takes bewonderen, alle alpacawollen producten leren kennen & jouw nieuwste herfst- en winter-outfit passen yeehaa !

14u of 14.30u Tweede Modeshow

15-16u Meezingen met Conny & Saskia : zàlig ! (ook super voor de kids !)

 

Gans de dag door : Eco Snooze bar, veggie wraps van Shantum, pannenkoeken, wafels van Chantal & Ivan ( dit zijn echt wel de lekkerste van ’t land ! ook mogelijk om mee te nemen ; je kan ze zelfs op voorhand reserveren : 5€ voor 3 dubbele wafels, info@ecosnooze.be ), ambiance !

 

OPGELET : PARKEREN kan op het Riedeplein en te voet tot bij ons komen langs de Zwalmbeek : 7 minuutjes wandelen