Iedereen eet mee Zottegem/Brakel organiseert voedselinzamelactie

VZW Iedereen eet mee verdeelt voedselpakketten en organiseert voor het eerst een inzamelactie in Zottegem en in Brakel: Gifts form the heart.

“We helpen gezinnen in armoede, door de brug te zijn tussen partijen met voedseloverschotten en deze gezinnen. Momenteel werken we vooral in de regio’s Zottegem, Brakel, Lierde, Oudenaarde en Geraardsbergen. Wij werken heel persoonlijk en streven altijd naar volledige zelfredzaamheid. Onze doelgroep zijn mensen die het even moeilijk hebben om welke reden dan ook en extra steun kunnen gebruiken om er terug bovenop te geraken. Sommige gezinnen hebben nood aan één pakket op het einde van maand, andere aan één per week”, vertelt Marieke De Loof van Iedereen eet mee. “Onze VZW organiseert voor het eerst een inzamelactie in Zottegem en in Brakel: Gifts form the heart. De bedoeling is dat mensen zelf een pakket maken met voeding die nog minstens 6 maanden houdbaar is en dit binnen brengen in ons inzamelpunt in Zottegem (Aveve Leeuwergem) of in Brakel (Flower Power). Onze Gifts form the heart actie loopt van 5 december tot en met 31 december 2022.”

Oproep

“De opstart van een VZW brengt natuurlijk heel wat zaken met zich mee en hopelijk kunnen wij ook voor deze zaken rekenen op jullie enthousiasme.”

  • HELPENDE HANDEN: Heb je altijd al mensen willen helpen? Heb je zin om mee te werken aan dit mooie goede doel? Alle vrijwilligers zijn zeker welkom, stuur ons gerust een persoonlijk bericht en we praten er eens over.
  • VOEDSEL: Ben jij bakker, slager, traiteur, … of andere organisatie die soms voedseloverschotten heeft? En wil je deze liever aan een goed doel schenken in plaats van in een afvalcontainer te gooien. Wij kunnen u een mooie samenwerking aanbieden. Contacteer ons zeker en we kijken eens of onze win-win ook voor u een optie is.

Meer info?

Website

Facebookpagina