Focus Nailmorfoza Beauty Repair voortaan op littekentherapieën en huidproblemen

Katrien Jablonowska van Nailmorfoza Beauty Repair op Traveins in Sint-Goriks-Oudenhove laat weten dat ze zich met haar zaak voortaan zal focussen op littekentherapieën en huidproblemen.

“Veel mensen realiseren zich niet eens hoe het hebben van een litteken ernstige depressies, vervreemding van de samenleving en een sterk gevoel van minderwaardigheid kan veroorzaken”, vertelt Katrien Jablonowska. “Ik beschik over meer dan 2.000 foto’s op mijn website en Facebookpagina waarvan de meeste mét littekens, maar die zijn amper te zien omdat de meeste mensen niet willen dat hun litteken in het openbaar wordt getoond. Zelfs als ik het littekenen anoniem wil tonen, zal de betrokken persoon weigeren omdat die weet dat het van hem of haar is. Littekens tasten vaak niet alleen de huid aan, maar ook bepaalde delen van de ziel. Enkele jaren geleden zorgde mijn passie voor huid en mijn artistieke gevoel ervoor dat ik de schoonheid van mijn klanten naar voren wil brengen en benadrukken. In de loop der jaren is littekentherapie mijn specialisatie geworden. Deze therapie omvat littekenvoorbereiding (verbetering van de huidkwaliteit), passende zorg en manuele therapie en tot slot, indien mogelijk, het beëindigen van het litteken met camouflage.”

ScarInk-therapie is geschikt voor het gezicht en voor het lichaam. Alle soorten littekens, behalve keloïden (hypertrofische littekens), kunnen ermee behandeld worden. De leeftijd van het litteken doet er niet toe. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van combinatietherapie om de verschillende huidafwijkingen zoals postoperatieve littekens, verkleuringen, brandwonden, rimpels, striae of acnelittekens te elimineren. Het gebruik van micro-punctuur, manuele technieken samen met de juiste geselecteerde cosmetische procedures, zorgt voor weefselreconstructie. Op het vlak van het verbeteren van de conditie van de huid zie je spectaculaire resultaten en dat vertaalt zich in psychologisch comfort en betere levenskwaliteit. Littekens worden veel minder zichtbaar en dat stelt je in staat om je zelfvertrouwen weer op te bouwen en traumatische ervaringen te vergeten. Het vermindert rimpels en huidverslapping en verstevigt de huid zichtbaar. Het is een niet-chirurgische facelift als het ware en zo een geweldig alternatief voor botox.”

Meer info?

Facebookpagina

Website