Bib en zwembad gesloten rond Kerst en Nieuwjaar

Naar aanleiding van het eindejaar, met de feestdagen van Kerstmis en Nieuwjaar, gelden in de Zottegemse stadsbibliotheek aan de Buke speciale openingstijden. Uiteraard zal de bib dan, zoals gewoonlijk op feestdagen, gesloten zijn maar ook telkens daags tevoren en op de dag erna, zijnde zaterdag 24 december/maandag 26 december en zaterdag 31 december/maandag 2 januari, zal dit het geval zijn.

Voor het zwembad Bevegemse Vijvers wordt de gebruikelijke sluiting op de feestdagen van Kerstmis en Nieuwjaar gekoppeld aan de sluiting die nodig is voor het jaarlijkse onderhoud van de technische installaties van het zwembad en zodoende zal men van zaterdag 24 december tot en met maandag 2 januari niet terechtkunnen in het zwembad.

Zoals al sinds begin december het geval is nadat beslist werd om de opening van de dienst burgerzaken op zaterdagvoormiddag af te schaffen, zullen de deuren van het Administratief Centrum Sanitary op de zaterdagen 24 en 31 december sowieso dicht blijven. Dit zal eveneens op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) het geval zijn. Op maandag 2 januari is er een beperkte dienstverlening.