DAVIDSFONDS Oosterzele TOAST LITERAIR met gastspreker Jo Lernout

22/01 BIB Scheldewindeke: ONTBIJT, LEZING, RECEPTIE & PRIJSUITREIKING JUNIOR JOURNALIST 2023

Davidsfonds Oosterzele kon JO LERNOUT strekken voor een lezing.(om 9.45u in de plaatselijke bib).

Jo Lernout zal tijdens de lezing een diepgaand inzicht geven in zijn persoonlijk verhaal. Hij is nooit de ordinaire oplichter geweest voor wie hij vaak werd versleten door een groot deel van de goegemeente en de media. Hij was in de eerste plaats een rasondernemer en een visionair voor wie het fout afliep. En dat laat, tot op
vandaag, emotioneel diepe sporen na.

Ruim twintig jaar na de implosie van het eens zo beloftevolle spraaktechnologiebedrijf Lernout & Hauspie,  dat zelfs Bill Gates wist te overtuigen voor een kapitaalinjectie, zet Jo Lernout zijn hoogst persoonlijke visie op de feiten uiteen. In het boek. Aan de rand van de afgrond’ kijkt Jo Lernout terug op deze cruciale periode in zijn leven. In een periode van zowat twintig jaar heeft hij een onuitwisbare indruk gemaakt op vele duizenden Vlamingen en medewerkers, aandeelhouders, en andere ondernemers wereldwijd. Niet altijd ten goede – en dat is zelfs een understatement.

INSCHIJVEN

Inschrijven vóór 16 januari via davidsfonds.oosterzele@proximus.be met vermelding van aantal personen, gekozen formule en betaling op rekening: BE90 6528 3466 0632. Inschrijving slechts geldig na betaling.
Leden: € 15 ontbijt, lezing, receptie | € 8 lezing en receptie
Niet-leden: € 20 ontbijt, lezing, receptie | € 12 lezing en receptie
Meer info: oosterzele.davidsfond
s.be