Opnieuw azaleaverkoop voor Kinder- en Jeugdkoor Bevegem

Zoals veel verenigingen kan na twee jaar noodgedwongen afgelasting wegens corona ook het Kinder- en Jeugdkoor Bevegem opnieuw aanknopen met een activiteit die stilaan een traditie wordt, namelijk de jaarlijkse azaleaverkoop ten voordele van de verdere werking van het koor dat intussen al meer dan dertig jaar (sinds 1990) actief is onder leiding van stichtster en dirigente Frieda Goorix.

De azaleaverkoop wordt gehouden op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari. Een bloemetje – keuze uit wit, rood en/of roze – kost 8 euro. De azalea’s worden huis-aan-huis te koop aangeboden en eveneens zal er een verkoopstand opgesteld staan aan het Delhaize-warenhuis in de Langestraat, aan de stadsbibliotheek en in de inkomhal van het AZ Sint-Elisabeth. Wie het koor een warm hart toedraagt, kan ook op voorhand een (of meerdere) azalea(‘s) bestellen via de koorleden of bij de dirigente door middel van een e-mail naar frieda.goorix@hotmail.com of telefonisch 09 360 63 76.

Het Kinder- en Jeugdkoor Bevegem maakt ook reeds met alle sympathisanten afspraak op zaterdag 22 en zondag 23 april voor de voorstelling van de koormusical ‘Het verhaal van de blauwe maan’.