De Mellese kerstmarkt bracht een cheque op van 2.287€ voor Tanderuis vzw

Eind vorig jaar verzamelde Melle traditiegetrouw op het Dorpsplein voor de jaarlijkse kerstmarkt. De Melse verenigingen en vrijwilligers die er een eet- en/of drankstand hadden, schonken de opbrengst dit jaar aan de organisatie Tanderuis vzw.

Woensdag werd door een delegatie van Melse verenigingen en vrijwilligers, schepen van feestelijkheden, Frederik De Buck en Burgemeester Dirk De Maeseneer een cheque overhandigt van 2.287euro.

Voor de opbrengst van de kerstmarkt bedanken we alle verschillende verenigingen en vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen: Melle Leeft, Wijkcomité Elsdries, Geert Poppe, Jeugd Rode Kruis-Melle, Jeugdhuis De Schorpioen, Chiro Scheldering, Chiro Geertrui, Chiro Gontrode, KSA Melle, Amnesty International Melle, Pierre en Rebecca, Het Anker en de Gezinsbond Melle.

Tanderuis vzw

Tanderuis vzw is een organisatie die zich inzet voor personen met autisme van 0 tot 65 jaar in Oost-Vlaanderen. Ze bieden zorg aan personen met autisme en hun omgeving en zijn een expertismecentrum en kennisbank rond alles wat met autisme te maken heeft.

De kerntaak van Tanderuis is thuisbegeleiding. Ze bieden ook overbruggingshulp aan voor mensen die op de wachtlijst terechtkomen, zodat zij in de tussentijd ook kunnen genieten van het aanbod dat Tanderuis te bieden heeft.

Daarnaast is Tanderuis een autisme-specifiek expertisecentrum dat inzet op het bewustzijn rond autisme vergroten in de maatschappij. Ze streven naar een autismevriendelijke samenleving en bieden een uitgebreide kennisbank aan.