Munte, Concert met gospelkoor From Within en Koninklijk mannenkoor Singhet Scone Gent

Op Zaterdag 11 maart 2023 van 19 uur

De Vzw UitMUNTEnd organiseert op zaterdag 11 maart een lenteconcert in samenwerking met vzw Toccatina en parochie Moeder Teresa/Merelbeke-Oosterzele.

Met het gospelkoor From Within en Koninklijk mannenkoor Singhet Scone Gent

In tussentijd bestaat ‘From Within’ uit een 35-tal zangers en zangeressen.‘From Within’ probeert de klemtoon te leggen op het plezier in het samen zingen, van binnenuit, from within dus. Wij willen met onze liederen een warm gevoel uitstralen en proberen dit in een sfeer van samenhorigheid, vriendschap en respect voor ieders eigenheid.

In 2019, na een woelige maar leerrijke periode, besliste de ledenvergadering om op te gaan in de grotere structuur van de VZW Toccatina. Tegelijkertijd werd het mannenkoor Singhet Scone – als enig nog bestaand mannenkoor in het Gentse – door het Gents stadsbestuur erkend als Gentse socio-culturele vereniging. Tegenwoordig telt Singhet Scone in de grootste bezetting 14 leden, evenredig verdeeld tussen tenoren, baritons en bassen. De wekelijkse repetities worden in goede banen geleid door de dirigent, Marie-José Ntibanoboka. 

ticket:
basistarief 10€
Sint-Bonifatiuskerk  Munteplein 1
9820 Munte (Merelbeke)

Tickets zijn te bekomen bij Bernice De Regge (dereggebernice@gmail.com) 0479.758.137

vzw Toccatina