Els Van Audenhove van Filou and Friends Zottegem: “36 jaar kinderkleding verkopen in Zottegem, dat moet gevierd worden”

Els Van Audenhove, van de Filou & Friends kinderkledingwinkel in de Stationsstraat in het centrum van Zottegem, gaat haar 36ste jaar in als verkoopster van kinderkleding en viert dat met een heus feestweekend op vrijdag 21 en zaterdag 22 april.

Els Van Audenhove startte haar eigen multimerkenwinkel Bubble Gum in de Stationsstraat in Zottegem en sindsdien is ze niet meer weg te denken in het commerciële straatbeeld. Dat ze altijd kinderkleding verkocht heeft veel te maken met haar passie voor mode en haar liefde voor kinderen.

Els: “Het leukste aan mijn job, is het contact met mijn lieve klanten. Het is een fantastisch publiek om voor te werken omdat je zowel de ouders als de kinderen kan helpen en gelukkig maken. De dankbaarheid die ik krijg en de spontaniteit van de kinderen is gewoon onbetaalbaar. De sector van kinderkleding is constant in evolutie en staat voor heel wat uitdagingen. Daarom ruilde ik de laatste vijf jaar mijn Bubble Gum in voor een eigen flagshipstore van Filou & Friends. Zo bleef ik actief in de kinderkleding maar dan met de focus op één merk. Een sterk merk als Filou & Friends is heel dankbaar om te verkopen. We staan dan ook voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding met kleding die niet alleen hedendaags en uniek is maar ook play proof voor de kinderen die het dag in dag uit dragen. Filou & Friends is bovenal een merk met veel ambitie en op weg om een circulair merk te worden. Met hun tweedehandsverhaal Filou Forever wil het nog meer mensen van de Filou kwaliteit laten genieten. Om mijn klanten te bedanken viert Filou & Friends Zottegem op vrijdag 21 en zaterdag 22 april zijn 5de verjaardag en ik mijn 36ste verjaardag in de kinderkleding. Tijdens dit weekend zet ik al mijn klanten in de bloemetjes. Ze kunnen tijdens het verjaardagsweekend een bon afhalen ter waarde van 10 euro.”

Meer info?

Facebookpagina Filou & Friends Zottegem