Mellebrug afgesloten voor filmopname

Op donderdag 17 augustus

De weg over de Mellebrug wordt op donderdag 17 augustus tijdelijk afgesloten voor de opnames van Trizombie 21, een nieuwe fictiereeks van de commerciële zender VTM. Het verkeer langs de Charles Lebonstraat richting Destelbergen zal die dag een uur niet via de brug kunnen rijden.

Het productiehuis A Team Productions werkt samen met Theater Stap aan de realisatie van Trizombie 21, een fictiereeks over zombies geschreven door de bekende Vlaamse cartoonist Lectrr. De makers van de zesdelige serie die vanaf eind dit jaar te zien zal zijn op het online platform VTM GO hebben de Mellebrug uitgekozen als deel van het decor voor een aflevering.

Om de opnames probleemloos te laten verlopen zal de Mellebrug vanaf 11.30 tot en met 12.30 uur afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Weggebruikers kunnen tijdens de opnames omrijden langs de Kloosterstraat en de Brusselsesteenweg richting Gent om zo via de Heusdenbaan naar Destelbergen te rijden.

Woningen blijven wel bereikbaar maar voetgangers, fietsers en chauffeurs moeten misschien even wachten tot het filmen gedaan is. Na de opnames wordt de brug opnieuw opengesteld voor het verkeer.