JDV Computers kondigt grootschalige uitbreiding en verhuizing aan

JDV Computers, een toonaangevend bedrijf op het gebied van computerdiensten en IT-oplossingen, heeft groot nieuws te delen. Door een indrukwekkende groei en een toenemende vraag van klanten heeft JDV Computers besloten om uit te breiden en te verhuizen naar een nieuwe locatie in Herzele, waar ze over maar liefst 1400m² aan ruimte beschikken. Dit stelt hen in staat om hun dienstverlening verder te verbeteren en aan de groeiende behoeften van hun klanten te voldoen.

Op de huidige locatie aan de Brakelsesteenweg 561 in Ninove werd al geruime tijd gemerkt dat de ruimte te beperkt werd. De verhuizing naar Herzele biedt JDV Computers aanzienlijke mogelijkheden voor uitbreiding en verbetering van hun service aan klanten in de hele regio.

Het is belangrijk op te merken dat JDV Computers zijn vestiging in Liedekerke ongewijzigd zal handhaven op dezelfde locatie, met dezelfde hoogwaardige service die klanten gewend zijn. Dit betekent dat JDV Computers nu op drie strategische locaties opereert om een breder publiek te bedienen.

Bovendien is JDV Computers trots op de recente aanwerving van een nieuwe medewerker met autisme, die na een succesvolle testperiode verantwoordelijk is voor onze technische dienst. Zijn prestaties zijn verbazingwekkend en benadrukken onze toewijding aan diversiteit en inclusie op de werkplek.

Maar dat is niet alles. JDV Computers is ook op zoek naar nieuw sales talent om hun groeiende team te versterken. Als een bedrijf dat bekend staat om zijn familiale sfeer en groeimogelijkheden, biedt JDV Computers aantrekkelijke carrièremogelijkheden voor salesprofessionals, zowel op de baan als in hun shops.

Johan De Vits, zaakvoerder van JDV Computers, legt uit: “We zijn blij met de groei van ons bedrijf en deze verhuizing naar een ruimere locatie is essentieel om aan de groeiende vraag te voldoen. We zijn ook op zoek naar getalenteerde salesprofessionals die ons team kunnen versterken en bijdragen aan ons succes.”

Neem de tijd om de getuigenissen van huidige werknemers op de website van JDV Computers, www.jdvcomputers.be, te bekijken en ontdek waarom het zo leuk is om hier te werken. Als je op zoek bent naar een dynamische en groeiende werkomgeving, is JDV Computers misschien wel de juiste plek voor jou.

Over JDV Computers:
JDV Computers is een vooraanstaand IT-bedrijf met vestigingen in Ninove, Liedekerke en Herzele, gespecialiseerd in computerdiensten, IT-ondersteuning en op maat gemaakte oplossingen voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s.