Gezinsbond Erwetegem houdt puzzelkampioenschap

Na de zeer geslaagde sneukeltocht (uitverkocht) organiseert Gezinsbond Erwetegem nu op zondag 5 november vanaf 14 uur in zaal Smissenhoek (achter basisschool De Smidse) een Puzzelkampioenschap. Dit is een activiteit voor gezinnen, volwassenen en kinderen maar bij kinderen jonger dan 12 jaar moet minstens één volwassene aanwezig zijn (en deelnemen). Er wordt gepuzzeld met teams van 3 of max. 4 personen: in familieverband (groot)ouders met (klein)kinderen of in ander groepsverband (jeugdbeweging, vrienden, vereniging, wijkcomité, …).

Er wordt gespeeld met een puzzel die niet in de reguliere handel verkrijgbaar is maar speciaal gemaakt is voor de Gezinsbond en zowel gekende stripfiguren als de Gezinsbond zelf in de kijker plaatst. De uitdaging is om deze puzzel van 500 stukjes zo snel mogelijk te leggen (max. anderhalf uur tijd). Familieleden, vrienden en andere belangstellenden zijn welkom om de teams aan te moedigen en de resultaten te bekijken. Voor het team dat dit puzzelkampioenschap wint, is een mooie beloning voorzien maar ook het tweede en derde team in de uitslag vallen in de prijzen.

De deelnameprijs bedraagt 16 euro per team indien minstens één teamlid aangesloten is bij Gezinsbond Erwetegem. Andere teams betalen 20 euro. Hierin zijn inbegrepen: de te leggen puzzel, drie puzzelposters en één drankbonnetje per teamlid. Inschrijven kan alleen via https://erwetegem.gezinsbond.be, tot zondag 29 oktober. Het deelnamegeld moet overgeschreven worden vóór 2 november op rekening BE79 7371 2619 6033 (met als mededeling: naam + puzzelkampioen). Contactpersoon voor meer inlichtingen: Kathelijne Minnaert via 09 360 55 59.