Daniëlvrienden overhandigen cheque 400€ aan KANDO Oosterzele (KVG) Oosterzele

Op 2 december 2023 is ons sinterklaasfeest terug gepland in het Ijzeren hekken te Landskouter.

De organisatoren achter het Sinterklaasevent in Landskouter tonen alweer hun groot hart voor het goede doel. Gisterenavond werden de laatste centjes van het Sinterklaasevent in Landskouter 2022 overhandigd aan KANDO Oosterzele (KVG).

De opbrengst van het event gaat zoals elk jaar integraal naar een goed doel. Dit jaar hebben de ‘Danielvrienden’ de bewoners van 3 rusthuizen terug een leuke animatienamiddag gesponsord en nu werden de resterende bedrag van 400€ overhandigd aan KANDO Oosterzele, dat zich inzet om mensen met een beperking ook een leuke dag te bezorgen.‘Zoals ieder jaar gaat de opbrengst van ons Sinterklaas en Paasfeest naar een goed doel’ aldus Marina Bovyn, woordvoerder van de Daniëlvrienden. ‘Zo dragen wij ons steentje bij om ook die mensen een leuke namiddag te bezorgen’.

Op 2 december 2023 is ons sinterklaasfeest terug gepland in het Ijzeren hekken te Landskouter. We hopen terug op een grote opkomst zodat we volgend jaar terug een glimlach kunnen toveren bij mensen die er nood aan hebben.

Op 3 december 2023 brengt de Sint terug een huisbezoek aan de 80-plussers in Landskouter met voor hen ook iets lekkers.