AZ Sint-Elisabeth Zottegem: nieuw doktersgezicht

Naast de naam van dr. Nele Loret die er recentelijk als nieuwe gynaecoloog bij kwam (zie een eerder NUUS-bericht via deze link), is op de meer dan 120-koppige lijst van geneesheren-specialisten die aan het AZ Sint-Elisabeth verbonden zijn, nu nog een nieuwkomer te vinden. Binnen de dienst neus-, keel- en oorziekten van het Zottegemse ziekenhuis is – naast een dokter-consulent oorchirurgie en vier audiologen – sinds kort een derde arts-specialist aan het werk, met name dr. Mahadi Salah. Men kan bij hem in het AZ Sint-Elisabeth voor raadpleging (op afspraak, 09 364 84 62) terecht op volgende tijdstippen:

  • in pare weken: op maandag en vrijdag van 8 tot 12 uur, op dinsdag van 14 tot 18 uur, op woensdag en donderdag van 8 tot 18 uur.
  • in onpare weken: op maandag van 8 tot 12 uur en 14 tot 18 uur, op dinsdag van 8 tot 18 uur, op donderdag van 8 tot 12 uur en op vrijdag van 14 tot 18 uur (niet op woensdag).

Vermelden we nog dat dr. Rose-Anne Desterbeck het AZ Sint-Elisabeth en de dienst neus-, keel- en oorziekten op het einde van dit jaar verlaat wegens pensioengerechtigd.