Topfilm in GC De Kluize

‘Rien à Déclarer’, een film die je laat schaterlachen

Dankzij Seniorenraad Oosterzele kan je op donderdag 7 december in GC De Kluize komen kijken naar ‘Rien à Déclarer’, een Frans – Belgische komische film. Ronduit een heel ontspannende film die je laat schaterlachen. De film ‘Rien à declarer’ uit 2010 werd geschreven en geregistreerd door Dany Boon. Een van de best bezochte films in Frankrijk.
Het verhaal. Twee douanebeambten, een Belg en een Fransman, krijgen te horen dat hun douanepost op de grens tussen Courquain (Frankrijk) en Koorkin (België) zal verdwijnen en vervangen zal worden door mobiele brigades. De Belg Ruben Vandevoorde (vertolkt door Benoit Poelvoorde), overijverig douanier én zelfverklaard francofoon), krijgt tot zijn afgrijzen te horen dat hij samen met de Franse Mathias Ducatel (Dany Boon) de binnenwegen in het grensgebied in de gaten moet gaan houden. Ze geraken verwikkeld in verschillende grappige situaties. Hoe het afloopt? Komen kijken is de boodschap.
De acteerprestaties en de regie zorgen ervoor dat de film ‘Rien à declarer’ lovende kritieken kreeg. Met een enthousiast acterende cast, spat het spelplezier van het scherm. Een film die je zal bekoren. De film start om 14 u in theaterzaal GC De Kluize.  Koffie en gebakje inbegrepen. Tickets zijn verkrijgbaar in GC De Kluize Scheldewindeke, www.gcdekluize.be, reservaties@oosterzele.be, 09/ 363 83 30.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).