Ook jij kan een mensenleven redden! Gratis EHBO-cursus in Zwalm

Begin 2024 organiseert N-VA Zwalm een reeks van vier gratis EHBO-cursussen, zowel voor individuele deelnemers als voor verenigingen.

Dokter Louis Ide: “Iedereen heeft de mond vol over EHBO. Terecht, want zo red je misschien een mensenleven. Maar hoe krijg je de techniek in de vingers en waar kan je terecht om die te leren? Het zijn vragen die wij, als medisch personeel, wel vaker krijgen.

Omdat wij in ons N-VA bestuur over verschillende medisch geschoolde leden beschikken, besloten we om zo’n cursus gratis aan te bieden. Daarom organiseren we begin 2024 vier EHBO avonden (start om 19:30u) op:

– 12 januari (zaaltje SK Munkzwalm) (VOLZET)

– 19 januari (zaaltje SK Munkzwalm)

– 26 januari (GC De Munk)

– 2 februari (GC De Munk)

LET OP: vanuit praktische redenen is inschrijven verplicht via zwalm@n-va.be

Het team lesgevers bestaat uit het medisch team van N-VA Zwalm: Lut Flamang, verpleegkundige, dr. Sam Van Melkebeek, ambulancier Michel Terryn en dr. Louis Ide. Zij worden voor de gelegenheid versterkt door Kevin Vereecken, spoedarts en N-VA-gemeenteraadslid in Antwerpen

Het wordt een avondje zonder politiek, een avondje voor elke mens, zodat u -mocht het ooit nodig zijn- een mensenleven kan redden, besluit Louis Ide nog.