U13 van Doltcini Erwetegem kampioen minivoetbal

De U13 van Doltcini Erwetegem hebben hun eerste seizoenshelft overtuigend afgesloten als kampioenen minivoetbal in hun reeks.

Vrijdagavond speelde de U13-ploeg van Doltcini Erwetegem een galawedstrijd tegen de U13 van Real Geraardsbergen in aanloop van de wedstrijd van de A-ploeg van Doltcini Erwetegem tegen Synergie Domino Oudenaarde. Het werd een heel spannende en sportieve spektakelwedstrijd die veel kansen en doelpunten aan beide kanten opleverde. De U13 van Doltcini konden de wedstrijd uiteindelijk wel over de streep trekken met een 11-9 overwinning. Tijdens de wedstrijd konden de supporters voor het eerst de nieuwe wedstrijdouƞits van de jeugdploegen bewonderen. Alvast heel hard bedankt aan de sponsors om dit mogelijk te maken. De A-ploeg volgde daarop het voorbeeld van de U13 en sleepte ook een 5-4 overwinning uit de brand.

De U13 had vrijdagavond een feestje te vieren. De ploeg werd overtuigend kampioen in hun reeks met 8 overwinningen op 8 gespeelde wedstrijden. Er werden maar liefst 165 doelpunten gescoord en slechts 15 tegendoelpunten geslikt. Vanaf januari gaat de U13-ploeg volop de uitdaging aan en zal deze aantreden in de hoogste U13-reeks. We wensen de ploeg alvast veel succes en hopen dat ze verder kunnen bouwen op de mooie resultaten die ze al hebben neergezet.