©De Lobelle Danny

Balegem veldrijden en Provinciaal Kampioenschap Oost-Vlaanderen

Spektakel verzekerd in de kuil van Balegem

Zondag werd in Balegem de traditionele kerstcross verreden, een klassieker in het circuit van de B-crossen. Ex beroepsrenner Rudy Colman en Conny Van Herreweghe, geruggensteund door tal van vrijwilligers voor een schitterend parcours. Een dynamisch Wielercomité Berg, organiseerde ook het provinciaal kampioenschap in Balegem

De starttijden: 11 u (U17 & eerstejaars), 12 u (U17 tweedejaars), 13 u (Dames elite, meisjes jeugd), 14 u (junioren), 15 u (Elite 2 en U23)..

Junioren 2023

De junioren in Balegem gingen van start met 20 deelnemers. Deze wedstrijd was eveneens het provinciaal kampioenschap van Oost-Vlaanderen. Thorben Allaer won solo de cross met een voorsprong van 14 seconden op de nummer 2, Stan Deram.