Middernachtmis in Zottegemse dekenale kerk

Wie ter gelegenheid van Kerstmis een middernachtmis wil bijwonen, kan dit in Zottegem in de dekenale kerk aan de Markt op zondag 24 december om 24 uur (tot in 2014 werd er ook nog een middernachtmis opgedragen in de parochiekerk van Sint-Maria-Oudenhove). Deze middernachtmis zal opgeluisterd worden door een gelegenheidskoor, samengesteld uit leden van verschillende parochiale zangkoren.

Verder op Kerstmis zelf is er om 9 uur in de kerk van Erwetegem een kerstviering en om 10u30 in de dekenale kerk de hoogmis waarbij het mannenkoor Sint-Gregorius dat aan de centrumkerk verbonden is, voor de muzikale omlijsting zal zorgen. Op Tweede Kerstdag is er geen speciale misviering maar wel om 9 uur de gewone wekelijkse mis ter gelegenheid van de dinsdagmarkt in het stadscentrum.

Volledigheidshalve voegen we hier nog aan toe dat in het weekend voorafgaand aan Kerstmis de normale misregeling van toepassing blijft, d.w.z. op zaterdag 23 december om 18 uur misviering in de parochiekerk van Velzeke, op zondag 24 december om 9 uur in Erwetegem en om 10u30 in de dekenale kerk.