Kringwinkel pop-up in Merelbeke

Ateljee opent op 1 maart een pop-up Kringwinkel in de Hundelgemsesteenweg 391.

Ateljee opent in het voorjaar 2025 een Kringwinkel waar vroeger ERM gevestigd was, in de Hundelgemsesteenweg 204. “Zoals vaak gebeurt bij verbouwingen liepen de werken wat vertraging op, vooral dan de funderingswerken en dat door de aanhoudende regen.”, zegt Geert Deruyck, woordvoerder van Ateljee vzw.
In afwachting van de opening van een Kringwinkel in het voormalige pand van ERM opent Ateljee een pop-up Kringwinkel in de Hundelgemsesteenweg 391

Pop-up Kringwinkel opent op 1 maart 2024
“Ondertussen bood er zich een mooie opportuniteit aan die we met beide handen willen grijpen”, vervolgt Geert. “Het gebouw waar tot voor kort de giftshop Artisan een onderkomen had, is vrij gekomen. We gaan de ruimte huren en er een winkel in onderbrengen met vooral kledij. We beschikken er over 236 vierkante meter winkelruimte. We openen de deuren op vrijdag 1 maart. Jammer genoeg kunnen de mensen er geen spullen afgeven want daarvoor hebben we te weinig plaats.”.

Vooraleer de winkel open kan moeten er een aantal aanpassingswerken gebeuren. “Het ontwerp voor de inrichting is zo goed als afgerond. We voorzien een kantoor voor de teamleider van de winkel, een gezellige eet- en pauzeruimte. Een medewerker is de meubelen aan het maken, voornamelijk kledingrekken. Uiteraard organiseren we een officiële opening en een openingsweekend. Ook dat zijn we aan het uitwerken.”, zegt Geert.

Praktisch
Vanaf 1 maart 2024
Kringwinkel Ateljee
Hundelgemsesteenweg 391
Maandag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur