Rode Kruis Zottegem: bloedinzamelingen op afspraak

In samenwerking met de plaatselijke Rode Kruis-afdeling zullen er ook dit jaar in Zottegem om de drie maanden bloedinzamelingen gehouden worden door medewerkers van het Oost-Vlaamse Bloedtransfusiecentrum van het Rode Kruis Vlaanderen. Telkens vinden er dan drie sessies plaats.

In het kader van de eerste reeks sessies van dit jaar kunnen vrijwillige bloedgevers deze maand zich aanmelden in het LDC Egmont op de OCMW-site (ingang via A. Gevaertlaan) op woensdag 10 januari van 16 tot 19 uur alsook op vrijdag 12 en 19 januari telkens van 17 tot 20 uur. In de nasleep van de coronapandemie is het noodzakelijk op voorhand een afspraak te maken voor donatie. Dit kan via de website donorportaal.rodekruis.be. Naast de trouwe vrijwillige bloedgevers zijn uiteraard ook nieuwe kandidaat-donoren welkom, eveneens op afspraak.

Voor wie deze data al in zijn/haar agenda wil noteren, kunnen we reeds vermelden dat de volgende driemaandelijkse bloedinzamelingen in Zottegem zullen plaatsvinden op woensdag 10 en de vrijdagen 19 en 26 april, op woensdag 10 en de vrijdagen 12 en 26 juli, en op woensdag 16 en de vrijdagen 18 en 25 oktober.