Bottelare: tijdens de nieuwsjaarreceptie van de Harmonie werden nog enkele verdienstelijke muzikanten gehuldigd

Op de eerste samenkomst van het nieuwe jaar werd er de traditionele nieuwjaarsdrink georganiseerd met de muzikanten en medewerker achter de schermen bij de Harmonie Bottelare.

Voorzitter Luc Van De Kerckhove overliep het programma voor 2024 en het komend Disney concert op woensdag 1 mei in het Cultuurhuis te Merelbeke. Tijdens de receptie werden nog enkel verdiensteblijkleden in de bloemen gezet die niet aanwezig waren op het Cecilia feest.

Fien vermeulen: 5 jaar actief spelend lid bij de Harmonie van Bottelare  en ook leerkracht in de muziekschool. Speelt dwarsfluit, gehuldigd met een houten Ere-teken van Vlamo.

Lisa Dhaenens :  5 jaar actief spelend lid bij de Harmonie Van Bottelare en de zus van Eva en dochter van Didier (Beiden ook spelend lid in de harmonie .) Speelt dwarsfluit, gehuldigd met een houten Ere-teken van Vlamo.

Ook enkel verdienstelijken leden kregen een attentie, Paul Coupe voor het fotografisch vast te legen van de activiteiten zodat we nog jaren kunnen nagenieten van het beeld materiaal de fles werd door zijn vrouw in ontvangst genomen. Ook  Iris De Herdt kreeg een bos bloemen voor de inzet en opvolging web pagina. Ook nuus reporter werd bedankt om zijn berichtgeving van de Harmonie

Meer info over de Harmonie of mee spelen : http://www.harmoniebottelare.be