Zottegemse Revival Bigband met concert ‘Back in town’

Sinds vooral onder impuls van Ides Dieraert en Robert Vandersypt in de zomer van 1993 in Zottegem de Revival Bigband werd opgericht, heeft deze muziekformatie doorheen de jaren al een stevige reputatie opgebouwd. Niet alleen in eigen streek en land maar ook in het buitenland heeft de band reeds verschillende optredens op de teller staan. Op zaterdagavond 17 februari (deuren open vanaf 19u30) wordt nu onder de titel ‘Back in town’ met alle muziekliefhebbers en sympathisanten afspraak gemaakt voor een concert in eigen stad.

Terug van even weggeweest is de Revival Bigband er opnieuw helemaal klaar voor om, onder leiding van Christophe De Maertelaere als nieuwe dirigent, die dag de pannen van het dak te spelen in het Ontmoetingscentrum Velzeke aan de Provinciebaan 275. Vanaf 20 uur zal de band er in een gevarieerd programma een mix van jazz en swing ten gehore brengen, terwijl voor de vocals zangeres Cassie Cyrene mee op het podium zal komen.

Toegangskaarten om deze gezellige en spetterende muzikale avond mee te maken, kosten 12 euro in voorverkoop (15 euro aan de kassa op de avond zelf). Ze kunnen gereserveerd worden telefonisch via 0474 98 25 92, door middel van een e-mail naar revivalbigband@gmail.com of zijn te verkrijgen bij de leden-muzikanten van de Revival Bigband.