©the starlings

The Starlings” Brengen Magie naar het Cultuurhuis Merelbeke met “Dream In Full Color” Tour

Op 14 maart 2024 komt het Cultuurhuis Merelbeke tot leven met de betoverende klanken van “The Starlings” en hun “Dream In Full Color” tour. Het dynamische duo, bestaande uit Kato Callebout en Tom Dice, neemt het publiek mee op een reis door een leven vol dromen, verlangens en liefde.

Een Avond vol Emotie en Melodie

©the starlings

Geholpen door een prachtige lichtsetting en hun live band, zullen “The Starlings” niet alleen hun grootste (nummer 1) hits zoals “Gold”, “Get To You”, en “Little Submarine” brengen, maar ook eerder repertoire, waaronder “Me & My Guitar” en “Flamingo”.

Deze avond is meer dan een concert; het is een verhaal, verteld met nieuwe muziek waarin elke emotie geaccentueerd wordt met de juiste sound, mood en kleur. Een (theater)productie om ‘U’ tegen te zeggen die technisch vlekkeloos in elkaar overloopt.

Succesvolle tournée

De theatertournée ging van start in september 2023 en kon onmiddellijk op heel wat interesse rekenen, met meer dan 20 shows waarvan het merendeel “uitverkocht”. Na een korte onderbreking van de reeks, omwille van de geboorte van hun zoontje, werd de tour begin dit jaar hervat. In 2024 staan maar liefst 12 theatershows op de agenda, waarvan de laatste rechte lijn werd ingezet. The Starlings zijn terug van nooit weggeweest met muziek die niets aan de verbeelding overlaat.

Datum: 14 maart 2024
Locatie: Cultuurhuis Merelbeke
Tickets: € 35,00 / beschikbaar via Cultuurhuis Merelbeke of via deze link.
Deuren: open om 19u30 –  concert begint om 19u45