Na jaren afwezigheid is Vlaams Belang terug in Zottegem. Met lijsttrekker Benjamin Weckx: “Onze stad mag geen voorstad van Brussel worden”

Vlaams Belang Zottegem laat weten dat Benjamin Weckx (36) uit Elene lijstrekker is voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. “Het is 12 jaar geleden dat Vlaams Belang opkwam in Zottegem. Ons team is er klaar voor. We strijden voor een ander en beter beleid, ook op lokaal vlak”

“Het Vlaams belang is klaar om mee het toekomstig beleid te bepalen”, zegt Benjamin Weckx in een reactie. “Het is hoog tijd voor verandering in het politieke landschap van de stad. Tijd voor een ander en beter beleid. Na jaren van achteruitgang en stilstand is het nu tijd om de Zottegemnaar weer op nummer 1 te zetten met een beleid voor en door onze mensen. In 2020 werd ik voorzitter van de afdeling in Zottegem, die in volle groei naar de verkiezingen gaat. We zullen ons voornamelijk inzetten op een veilig, Vlaams beleid, voor en door onze mensen. In Zottegem moet er nu eindelijke een ander beleid komen. Het is tijd dat we de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen, veilig stellen. En dat onze stad geen voorstad van Brusse  zal worden. Met achteruitgang en verloedering. Maar in plaats daarvan onze sta, waar we allemaal trots op kunnen zijn. Een bloeiende stad, een aangename stad, maar vooral een veilige Vlaamse stad. Onze partij zit duidelijk nationaal en lokaal in de lift, dit merken we steeds meer en meer, mensen die ons contacteren, omdat ze geen luisterend oor meer vinden, bij het huidige stadsbestuur of het vorige. De stadschuld is zoals belooft niet verminderd. De dienstverlening is afgebouwd en mensen staan langer op wachtlijsten dan ervoor. Daarom is Vlaams Belang Zottegem het enige alternatief, het is tijd dat de mensen kunnen kiezen voor een “ander en beter” beleid, voor en door onze mensen. We zijn bereid samen met iedereen samen te werken die een ander en beter wil voor  onze stad.”

Wat de nationale verkiezingen betreft geeft Benjamin Weckx aan dat hij op de 9de plaats van de opvolgers van de lijst voor het federale parlement zal innemen. “Om ook daar de stem van onze Egmontstad en de  Zottegemnaars te laten klinken”, aldus Weckx.

Meer info?

Website en Facebookpagina Vlaams Belang Zottegem