Opnieuw azaleaverkoop voor Kinder- en Jeugdkoor Bevegem

Bij het Kinder- en Jeugdkoor Bevegem staat in het voorjaar ook telkens een activiteit op het programma die stilaan een traditie wordt, namelijk een azaleaverkoop ten voordele van de verdere werking van het koor dat intussen al meer dan dertig jaar (sinds 1990) actief is onder leiding van stichtster en dirigente Frieda Goorix. Ditmaal wordt deze azaleaverkoop gehouden op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart.

Een plantje – keuze uit wit, rood en/of roze – kost 8 euro (en daarvoor heb je wekenlang een bloemetje in huis). De azalea’s worden in Bevegem huis-aan-huis te koop aangeboden en eveneens zal er een verkoopstand opgesteld staan in de inkomhal van het AZ Sint-Elisabeth en aan de winkels van Delhaize en Action in de Langestraat (mogelijk ook aan Colruyt en Bon’app). Wie het koor een warm hart toedraagt, kan ook op voorhand een (of meerdere) azalea(‘s) bestellen via de koorleden of bij de dirigente door middel van een e-mail naar frieda.goorix@hotmail.com of telefonisch 0474 99 67 82.

Intussen maakt het Kinder- en Jeugdkoor Bevegem ook reeds met alle sympathisanten afspraak op vrijdag 19 en zondag 21 april voor respectievelijk een avond- en aperitiefconcert in de kerk van Bevegem ten voordele van het project ‘Stappen naar een droom’. In dit verband wordt ook een oproep gedaan naar oud-leden van het koor. Lees hierover meer via deze link.