Melle: Verkeershinder door nutswerken in Vijverwegel

Aannemer Dalcom voert in opdracht van Fluvius nutswerken uit in de Vijverwegel. De werken gaan in principe van start op maandag 4 maart en duren een werkweek. Langs de werfzone geldt een tijdelijk parkeerverbod en uitgezonderd plaatselijk verkeer. Bewoners van de straat kunnen dus tot aan de werfzone rijden, het doorgaand verkeer volgt een omleiding.

De geplande nutswerken concentreren zich voornamelijk ter hoogte van huisnummer 44. Naast de upgrade van het bestaande elektriciteitsnetwerk laat Fluvius ook internetkabels aanleggen voor een aansluiting met Fiberklaar.

De volledige werfzone loopt over een afstand van 235 meter. Langs de werf geldt er een tijdelijk parkeerverbod. De bewoners van die huizen zullen elders een parkeerplaats moeten zoeken voor hun voertuig. Het eenrichtingsverkeer in het smalle gedeelte van de straat wordt opgeheven. Zo kunnen bewoners er met de wagen langs beide richtingen de straat in- en uitrijden. Fietsers kunnen passeren langs de werken.

Het doorgaand verkeer voor auto’s is tijdens de werken onmogelijk, die chauffeurs volgen een omleiding via de Platanendreef en Gontrode Heirweg.

Zit het weer mee en duiken er geen onverwachte problemen op dan duren de werken tot en met vrijdag 8 maart. Hou rekening met het werfverkeer en hou het veilig onderweg.