Schrikkeldag werd een onvergetelijke dag op Gilo Oosterzele

Culinaire en creatieve schrikkeldag op Gilo Oosterzele.

Op schrikkeldag 29 februari, een dag die slechts eens in de vier jaar voorkomt, vierde Gilo Oosterzele een onvergetelijke dag vol plezier en leuke activiteiten.

De dag startte met een unieke catwalk waar de kinderen straalden in de meest gekke en foute outfits. De creativiteit was duidelijk merkbaar. Deze catwalk zorgde alvast voor een lach op ieders gezicht.

Na de modeshow was het tijd voor culinaire hoogstandjes. In alle klassen werd druk gekookt, gebakken en gesneden terwijl de heerlijke geuren van al dat lekkers zich door de gangen verspreidden. Van gezonde aperitiefhapjes, tomatensoep met balletjes, ovenschotels, gourmet tot verrukkelijke dessertjes. De kinderen genoten met volle teugen.

In de namiddag namen de leerlingen van de derde graad het voortouw en organiseerden ze een reeks boeiende workshops voor alle kinderen. Van knutselen en dansen tot toneelvoorstellingen, sporten, … Er was voor elk wat wils.

Deze schrikkeldag was niet alleen een kans voor de kinderen om zich te uiten en te ontdekken, maar ook een viering van samenwerken en creativiteit.

De school bruiste van energie en positiviteit. De herinneringen aan deze speciale dag zullen de kinderen nog lang bijblijven als een stralend lichtpunt in hun schooljaar!