Lang zullen we lezen

Op woensdag 6 maart opende Gilo Oosterzele haar deuren voor het jaarlijks grootouderfeest met als thema “lang zullen we lezen”.

De grootouders werden eerst getrakteerd op een lekker tasje koffie of thee.

Nadien konden ze genieten van een creatief spektakel, waarin de kleuters de hoofdrol speelden. Met veel enthousiasme hadden de leerkrachten en kleuters gewerkt aan dit optreden.

De kleuters straalden als sterren op het podium, gekleed in kleurrijke kostuums. De dansjes die werden opgevoerd, waren speciaal bedacht rondom verschillende soorten boeken waardoor elk optreden een passend karakter kreeg.

Van schattige baby’s, vrolijke poesjes tot kleuters die deden alsof de soep was aangebrand. Het sprookjesboek kwam tot leven met het dansje van “de 3 biggetjes” en de liederen “bewegen is gezond” en “singing in the rain” mochten niet ontbreken. Hierbij betoverden de kleuters vol enthousiasme en energie de dansvloer. De grootouders genoten met volle teugen.

Gilo Oosterzele kijkt terug op een geslaagd en hartverwarmend grootouderfeest, waarin de wereld van boeken tot leven werd gebracht door de schitterende optredens van de kleuters. Het was een voormiddag om te koesteren en te delen.