‘Dag van de Zorg’ in zorgcentra van stad Zottegem

Ter gelegenheid van de ‘Dag van de Zorg’, ditmaal met ‘Troeven van de Zorg’ als centraal thema, gooien komende zondag 17 maart meer dan 200 zorginstellingen en welzijnsorganisaties in Vlaanderen hun deuren open. Dit zal ook het geval zijn in de Egmont-zorgcentra van de stad Zottegem op de OCMW-site aan de Deinsbekestraat.

Bezoekers zullen er doorlopend van 10u30 tot 16 uur via verschillende infostanden, interactieve workshops en een klankschaalconcert kunnen kennismaken met de dagelijkse werking van het woonzorgcentrum, het dagverzorgingscentrum en het lokaal dienstencentrum. Daarnaast wordt ook randanimatie voorzien. In het LDC Egmont zal van 10u30 tot 11.30 uur door het bewonerskoor een aperitiefconcert verzorgd worden. In het WZC Egmont wordt een leuke kinderstand ingericht en de paashaas zal eveneens (reeds) van de partij zijn.

Nog in het woonzorgcentrum wordt ook een mini-jobbeurs ingericht waar zowel de ervaren professional als de nieuwkomer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de zorgsector, bij mogelijk toekomstige collega’s terechtkan met vragen over jobmogelijkheden, werking van de diensten enz.