Nog vacatures bij OCMW en stad Zottegem

In eerdere NUUS-berichten hebben wij recentelijk bericht over een zestal openstaande betrekkingen voor administratieve medewerkers die bij de stad Zottegem moeten ingevuld worden. Daarnaast wordt ook uitgekeken naar een loodgieter voor de technische dienst van de stad en naar een schilder voor technisch onderhoud in het OCMW. Voor deze beide jobs – voltijds en voor onbepaalde duur – kan men kandideren tot en met vrijdag 22 maart.

Verder wil de stad ook overgaan – eveneens voor tewerkstelling in het OCMW – tot de aanwerving van een schoonmaker (deeltijds/voltijds voor bepaalde duur) en een kinderbegeleider voor de buitenschoolse kinderopvang Zibo. Voor deze twee jobs loopt de sollicitatietermijn tot en met zondag 24 maart.

Geïnteresseerden (m, v, x) kunnen het sollicitatieformulier alsook alle informatie over functie en profiel, aanbod en aanwervingsvoorwaarden, selectieprocedure en hoe solliciteren enz. terugvinden via www.zottegem.be/vacatures. Voor bijkomende inlichtingen kan men telefonisch bij de personeelsdienst van stad Zottegem terecht via 09 364 64 75.