Zottegem: registratie voor sociale woning bevestigen

Omdat het oude inschrijvingssysteem onlangs gedigitaliseerd werd, moeten personen die op die (vroegere) wachtlijst voor een sociale woning staan, hun inschrijving nu online bevestigen in het nieuwe Centrale Inschrijvingsregister (CIR). Om hun plaats op de wachtlijst te behouden, moeten de kandidaat-huurders via vlaanderen.be/sociaalhuren vóór 22 april hun gegevens controleren en bevestigen. Mensen die bij deze digitale bevestiging van hun registratie willen geholpen worden, kunnen hiervoor terecht tijdens een speciale zitdag op 9 april in het Sociaal Huis met medewerking van de Woonmaatschappij Vlaamse Ardennen.

PRAKTISCH OP VOLGENDE MANIEREN:

  • Online: Surf naar www.vlaanderen.be/sociaalhuren en klik op ‘Ga naar het online loket: centraal inschrijvingsregister’. Raadpleeg jouw inschrijvingsdossier via itsme of een e-ID-kaartlezer. Klik op ‘mijn woningaanvraag’, controleer je gegevens, pas aan waar nodig en bevestig.door op ‘Definitief indienen’ te klikken.
  • Tijdens de zitdag op dinsdag 9 april van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur in het Sociaal Huis op de site OCMW-Zottegem een de Deinsbekestraat.