Vrije Kunstkring Zottegem met dertiende Lenteconcert

Fout in Infokrant Egmont: geen midweekconcert

Na het geslaagde dubbelconcert – tezamen met de harmonie Noorderlicht uit Zelzate – waarmee in december de viering van het 100-jarig bestaan werd afgesloten, is de koninklijke harmonie Vrije Kunstkring Zottegem binnenkort aan haar dertiende Lenteconcert toe. Hiervoor worden alle muziekliefhebbers en sympathisanten ditmaal verwacht in het Ontmoetingscentrum Velzeke aan de Provinciebaan 275 op zaterdag 27 april om 20 uur (* zie onderaan).

Onder leiding van dirigent William Spittael zal de Vrije Kunstkring er een gevarieerd programma verzorgen met een mix van opzwepende filmmuziek, moderne deuntjes die je laten meeswingen, populaire klassiekers en typische muziek voor harmonieorkesten. Kaarten kosten in voorverkoop 12 euro (aan de kassa 15 euro; jonger dan 12 jaar gratis toegang) en zijn te verkrijgen bij alle bestuursleden en muzikanten. Ook is reservatie mogelijk door middel van een e-mail naar vrijekunstkring@gmail.com of telefonisch via 0471 33 46 42.

(*) Foutief in Infokrant Egmont – Het is niet de eerste keer dat ons gevraagd wordt om een rechtzetting van foutieve informatie die in het maandblad Infokrant Egmont te lezen staat. Met betrekking tot dit Lenteconcert zelfs al de tweede keer op rij. Vorig jaar werd dit V.K.-optreden in dat reclamemagazine verkeerdelijk vermeld als een aperitiefconcert; ditmaal wordt het aangekondigd als een soort midweekconcert (op woensdag). De aandacht wordt er op gevestigd dat dit 13de V.K.-Lenteconcert wel degelijk plaatsvindt op zaterdag 27 april met aanvang om 20 uur (deuren open vanaf 19u30).