Wereldrecordhouder lange afstand handbiken te gast in GC De Kluize

Michiel De Smet neemt je mee op reis: van Alaska naar Mexico

Noteer alvast: donderdag 25 april, 18 u 30, GC De KLuize Scheldewindeke. Ben je klaar voor een onvergetelijk avondje vol inspiratie? Na de introductie van schepen van Toerisme Orville Cottenie wordt het luisteren naar het fascinerende verhaal van Michiel De Smet, wereldrecordhouder lange afstand handbiken. Een ongelofelijke prestatie van Michiel. De ronduit unieke avond, waar inspiratie en doorzettingsvermogen samenkomen, markeert niet alleen Michiels wereldrecord handbiken van Alaska naar Mexico, maar ook de officiële lancering van ‘Baerekracht VZW’. Els De Geyter stelt ‘Baerekracht VZW’ voor.
Michiel De Smet deelt zijn reis van fysieke en persoonlijke overwinningen, symbolisch in het teken van ‘Baerekracht’. Terwijl Michiels verhaal de harten raakt, worden ook de missie en visie van Baerekracht onthuld: natuurbeleving toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht hun fysieke mogelijkheden. Mis dit event niet. Reserveer snel je plaats en laat je inspireren door de kracht van de natuur en vastberadenheid om ook zelf barrières te doorbreken. En leuk meegenomen, de toegang is gratis. Schrijf je in via info@baerekracht.be. Een vrijblijvende gift in het kader van hun Crowdfunding wordt ten zeerste geapprecieerd. De avond wordt afgerond met netwerking.
Baerekracht VZW
‘Baerekracht VZW’ vindt dat tijd doorbrengen in de natuur een basisrecht moet zijn voor iedereen, ook voor mensen die door een ongeval, ziekte of handicap beperkt zijn in hun mobiliteit. ‘Baerekracht geeft invulling aan dit basisrecht met een aanbod aan natuurbelevingsreizen- en trips en door een ontwikkeling van een blauwdruk voor toegankelijke natuurbeleving. Baerekracht legt de nadruk op pure beleving, een totaalaanbod en op samen genieten met mensen, de mensen die je kiest. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)