Illustratieve afbeelding © Pixabay

Vriendenkring Zottegem nodigt uit voor ontbijtbuffet

Een heerlijk ontbijt op tweede pinksterdag is één van de vaste activiteiten op het jaarprogramma van Vriendenkring Zottegem (VKZ) en hiervoor wordt dus ditmaal afspraak gemaakt op pinkstermaandag 20 mei in het stedelijk Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg 163. Daar zal men vanaf 8u30 (tot 11 uur) kunnen aanschuiven aan een rijkelijk buffet met een uitgebreid aanbod van ovenverse broodjes en smakelijke koffiekoeken, allerlei soorten zoet en hartig beleg en toespijs, andere kwaliteitsproducten en zelfs een glas cava.

Iedereen is welkom ongeacht afkomst, politieke achtergrond of gedachtegoed. Vriendenkring Zottegem werd overigens in februari 2020 opgericht met als (enige) bedoeling via een aanbod van diverse activiteiten mensen dichter bij elkaar te brengen en daarbij ontspanning, gezelligheid en vriendschap voorop te stellen. Het is ook mogelijk, mits vooraf te bestellen, om een ontbijt af te halen (tussen 8u30 en 9u30). De prijs bedraagt 17 euro voor leden, 19 euro voor niet-leden en 8 euro voor kinderen tot 12 jaar. Wie er wil bij zijn of bestellen voor afhaling, kan voor inschrijving (en betaling als bevestiging) tot uiterlijk zondag 12 mei terecht bij de volgende VKZ-bestuursleden: Liliane De Lange (0477 98 00 44), Claudine Van der Linden (0473 33 56 87) en Anneke Vermassen.

Verder in de loop van dit werkingsjaar staan bij de Vriendenkring Zottegem onder meer ook nog volgende activiteiten op het programma (telkens ook in het OC Strijpen): op zondag 28 juli Zottegemschen achternoene, op zondag 22 september koffietafel, op zondag 15 december kerstfeest en op vrijdag 20 december workshop bloemschikken (kerststukje).