Melle motiveert deelnemers aan stappenclash met mooie prijzen!

De sportdienst van de gemeente Melle motiveert Mellenaars om in mei massaal deel te nemen aan de Vlaamse stappenclash. Deelnemers maken immers kans op een mooie prijs.

In het kader van de campagne ’10.000 stappen: elke stap telt’ nemen 173 Vlaamse gemeente het tegen elkaar op. De gemeente die op 31 mei met zijn inwoners het meeste stappen zette is de winnaar. Ook Melle neemt deel en met het verloten van prijzen onder de deelnemers wil de gemeente haar inwoners motiveren om een extra stapje te zetten. Mellenaars die deelnemen registreren hun stappen via een app op hun gsm, een stappenteller of een activity-tracker. Daarna geven als lid van de groep ‘Gemeente Melle’ hun aantal stappen in op de website www.10000stappen.be of in de 10.000 stappen-app. Ook Mellenaars die niet elke dag hun stappen registeren kunnen deelnemen.

En dat loont zeker de moeite! Het is niet alleen goed voor hun gezondheid, ze maken bovendien ook kans op een mooie prijs die de sportdienst verloot. Voor meer info over deze actie, leuke wandelinitiatieven en mooie beweegroutes kunnen Mellenaars terecht op de website: www.melle.be/10000stappen of bij de sportdienst van de gemeente.